Convocatòria per escollir als representats dels Consell Europeu de la Joventut (2016-2017)

S'ha obert la Convocatòria per escollir als representats dels Consell Europeu de la Joventut (2016-2017) on es convida als representats de les organitzacions juvenils no governamentals i a xarxes juvenils a participar amb el Comitè Director Europeu per a la Joventut per establir normes i prioritats de treball del Consell de Joventut Europeu  i fer recomanacions sobre els pressupostes  i programes futurs durant un període de dos anys (gener 2016-desembre 2017).

Els i les candidats/es han de tenir entre 18 i 30 anys i amb experiència en alguna d'aquestes àrees:
1. Ciutadania democràtica, a través de formes innovadores de participació.
2. Autonomia dels joves i accés als seus drets.
3 Promoció de societat inclusives i pacífica.

Troabreu més informació en el document adjunt i a la pàgina web del Consell Europeu de la Joventut.