Properes sessions d’’Europa als Instituts’ 2015

En el marc de la iniciativa ‘Europa als Instituts', les properes xerrades previstes tindran lloc el 23 d'abril a l'IES Montserrat Roig de Terrassa i a l'IES Can Jofresa de Terrassa, així com el 24 d'abril a l'escola Sant Josep de Vilafranca del Penedès i el 14 de maig a l'escola Verge del Roser de Vallirana. 

La Direcció de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona, amb EuropeDirect Barcelona i la col·laboració del Consell Català del Moviment Europeu (CCME), organitza aquesta iniciativa sobre mobilitat i oportunitats pels joves a la UE.

Durant el mes d'abril, ja van tenir lloc altres sessions, com la del 14 d'abril a l'institut SES de Badalona, el 21 d'abril a l'escola Josep Tous de Barcelona i el mateix dia a l'Oficina Jove Garraf de Vilanova i la Geltrú i a l'escola Pasifae de Vilanova i la Geltrú.

Les xerrades tracten sobre les diferents oportunitats que la Unió Europea ofereix als joves en els àmbits de l'educació, la formació, el voluntariat i el món laboral. En particular, s'informa dels diferents programes europeus adreçats als joves per fomentar la seva mobilitat dins la UE, entre aquests, el programa Erasmus+, així com el Servei de Voluntariat Europeu, i la Garantia Juvenil. Durant les sessions, també es presenta el format de currículum europeu homologat Europass, que facilita la mobilitat acadèmica i laboral per Europa.

[+] Per sol.licitar una sessió