L’Erasmus+ explicat en 3 minuts

En 3 minuts, aquest vídeo de la Direcció General de Joventut descriu els programes que inclou l’Erasmus+, les persones beneficiàries, els objectius i la durada:

  • Els joves entre 13 i 30 anys poden fer intercanvis juvenils entre diversos grups de joves procedents diversos països europeus que tenen com a objectiu donar la possibilitat de conèixer altres cultures i formes de viure i treballar la interculturalitat amb una durada de 5 a 21 dies
  • Per fer un servei de voluntariat europeu els joves han de tenir entre 17 i 30 anys. El SVE és una experiència d’aprenentatge en què els joves col·laboren amb la tasca diària d’organitzacions i ofereix la possibilitat de viure una experiència intercultural i conèixer diferents realitats a través de la participació activa en un projecte de voluntariat i solidaritat.
  • L’Erasmus+ també ofereix suport als professionals de joventut amb l’organització de seminaris, cursos de formació i visites d’estudi.

La propera convocatòria de l’Erasmus+ serà l’1 d’octubre.

+ informció: jove.cat/erasmusplus