Concurs (RE) Imagina’t. 7a edició

Fins el 12 de novembre hi ha temps per presentar-se al concurs (RE) Imagina’t d'enguany. El concurs s’adreça a grups de nois i noies d’entre 14 i 18 anys i l’organitza      l’ Observatori de les dones en els mitjans de comunicació. Els grups inscrits hauran de presentar un guió (amb el corresponent storyboard) d’un espot no sexista i, de forma opcional, un espot ja realitzat. Els guions i els espots han de fer referència a algun producte imaginari o a una campanya de sensibilització a favor d’una societat menys sexista.

L'objectiu del concurs és contribuir a desenvolupar l’esperit crític dels i les joves en relació amb els rols estereotipats de gènere presents en la publicitat, tot incentivant la seva creativitat i la seva implicació en la construcció de noves pràctiques comunicatives que treballin positivament la diferència sexual.

+ informació i inscripcions