La Xarxa Universitària per a l’Ocupació

La Xarxa Universitària per a l’Ocupació és un servei que ofereixen les universitats catalanes sota diferents nomenclatures (servei d’orientació laboral, servei d’assessorament laboral, etc). En aquest espai es pot trobar el suport i l’assessorament de personal especialitzat per a una millor i més ràpida transició al món laboral.

Conèixer quins són els perfils professionals més buscats per les empreses, com aprofitar les xarxes socials per a cercar feina, pràctiques laborals, com crear la pròpia empresa o com fer una estada professional a l’estranger són algunes de les qüestions sobre les que es pot rebre suport i assessorament per part de personal especialitzat.

A banda d’aquest servei més a mida de les necessitats concretes, els serveis d’assessorament organitzen jornades, tallers, conferències, “workshops” amb temes que poden ser d’ interès per qui busca feina: com fer un bon currículum vitae, superar amb èxit una entrevista de treball, com esprémer les possibilitats que t’ofereix Linkedin, trobades amb empreses que cerquen talents....

La Xarxa Universitària per a l’Ocupació està en contacte amb les empreses i facilita a aquestes les candidatures més apropiades als seus requeriments i necessitats.

Accés a la Xarxa Universitària per a l'Ocupació

1
Etiquetes:
ocupació