Subvencions per afavorir la incorporació al mercat de treball de joves acollits al Programa de Garantia Juvenil

Es tracta d'un ajut econòmic que té l’objectiu de facilitar la inserció laboral dels joves menors de 30 anys acollits al Programa de Garantia Juvenil, mitjançant l'autoocupació o la contractació en empreses i entitats de l'economia social i cooperativa.

Les persones joves, d’entre 16 i 29 que vulguin emprendre un negoci com a persones treballadores autònomes poden optar a una subvenció de 9.080,40€, equivalent al salari mínim de 12 mesos per posar en marxa la seva activitat. Per fer-ho, han d’estar inscrits en el programa de Garantia Juvenil i no estar estudiant ni treballant. Les sol·licituds es poden presentar fins el 31 d’octubre del 2016.

El programa de la Garantia Juvenil ha establert també un ajut equivalent al salari mínim per tal que cooperatives, societats laborals o persones treballadores autònomes puguin contractar joves inscrits a la Garantia Juvenil entre 6 i 12 mesos. Les sol·licituds es poden presentar fins el 31 d’octubre del 2016.

+informació i tràmits

1
Etiquetes:
Garantia Juvenil