Notícies

(Re)coneixem-nos 2022: Espais per a les jove

L’Associació de Casals de Joves de Catalunya i l’Associació Catalana de Professionals de Joventut organitzem la tercera edició de la jornada REconeixem-nos, que després d'haver-la hagut de posposar ja té nova data! Serà el DIJOUS 2 DE JUNY DE 2022 al Centre Cívic Pati Llimona i enguany girarà entorn als Espais per a les joves!

Erasmus+: ofertes formatives adreçades a professionals de joventut i joves

Per sol·licitar plaça és necessari enviar una còpia de la sol·licitud a la Direcció General de Joventut (ggarcia@gencat.cat o rclosas@gencat.cat) i una altra a la Secretaria Administrativa de l’ANE (tca@injuve.es).

Acord parcial del conveni col·lectiu del sector del lleure educatiu i sociocultural de Catalunya per a l'any 2022, 2023 i 2024

La setmana passada patronals i sindicats van arribar a un acord per actualitzar les taules salarials del conveni del lleure educatiu i sociocultural de Catalunya. Es va acordar un creixement d'un 7% distribuit entre 2022, 2023 i 2024.

Si ets ens local i esteu en procés de licitació d'algun concurs per a gestionar serveis socioculturals heu de tenir en compte, a l'hora de calcular la dotació pressupostària, els nous salaris. 

1

13è Premi Literari Miquel Arimany

Un any més arriba el Premi Literari de Narrativa Miquel Arimany.

La dotació del premi continua sent de 1200 euros.

L’acte d’entraga del premi tindrà lloc el dia 1 d’octubre a la sala polivalent, durant els actes de la Festa Major de les Masies de Roda.

En aquest enllaç hi trobareu més informació del Premi:

https://www.lesmasiesderoda.cat/el-municipi/premi-literari-miquel-arimany/2022-narrativa.html

Convocatòria d'ajuts a les corporacions locals 2021-2022

Ja s'han publicat les Bases de la convocatòria d'ajuts pel finançament d'activitats a desenvolupar pels ens locals en matèria de joventut durant el 2021-2022.

Programa Delegats i Delegades 3D

Programa per fomentar la participació de l'alumnat als centres d'educació secundària.

La web de Jove.cat:

https://jovecat.gencat.cat/ca/actualitat/noticies/detalls/Noticia/inscripcions_programa_Delegats_Delegades_3D

Resultats "Enquesta activitats formatives de l'OPJ" Gràcies per participar!

Ja tenim disponibles els resultats de l'enquesta sobre activitats formatives de l'OPJ.

Aquests són els resultats destacats:

  • El 75% coneixeu i heu participat a les nostres activitats formatives 

​​          

Nova "Ley de protección integral a la infancia y la adolescencia frente a la violencia"

S'ha publicat la nova "Ley de protección integral a la infancia y la adolescencia frente a la violencia", per garantir el dret d'infants i adolescents a la seva integritat física, psíquica, psicològica i moral davant de qualsevol forma de violència.

La llei pretén combatre la violència sobre la infància i l'adolescència des d'una perspectiva integral, incideix en la prevenció, la socialització i l'educació i estableix mesures de detecció precoç, assistència, reintegració de drets vulnerats de la víctima.