El proper dimarts 31 finalitza el termini de recollida de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut

Amb la voluntat de compartir experiències d'èxit en el treball amb joves, la plataforma de bones pràctiques en l'àmbit de la joventut, projecte impulsat des de juny de 2013 per l'Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ), recull 20 projectes interessants, replicables i inspiradors per al sector. 

Per tal d'ampliar el nombre d'experiències, un any més, es busquen projectes que puguin inspirar, que estiguin consolidats, que per alguna raó siguin interessants, curiosos, d'interès per al sector i per a les i els professionals que es relacionin amb l'àmbit de la joventut.

La crida s’adreça a tot tipus de professionals, entitats, administracions o empreses que treballen amb joves. Per participar només cal que conegueu alguna o més propostes i ens les feu saber abans del 31 de gener.

Més informació