Construcció PATJ 2020: espais de treball monogràfics

La Direcció General de Joventut està impulsant el procés per elaborar el Pla d’actuació Territorial de Polítiques de Joventut (PATJ 2020) que recollirà prioritats i propostes per millorar les polítiques locals de joventut en el marc del Pla Nacional de Joventut de Catalunya 2020.

A partir del mes d’abril es posen en marxa els espais de treball monogràfics. L'objectiu d'aquests espais és poder aprofundir en determinades temàtiques del PATJ per tal d'identificar com podem millorar la nostra intervenció des de joventut i definir propostes aplicables per a tots els agents que treballem amb joves:

Trobareu tota la informació relacionada amb el PATJ i els espais de treball temàtics (horaris, programa, funcionament, etc.) al web de la Direcció General de Joventut

1
Etiquetes:
PATJ 2020