Convocatòria d’Ajuts al Pràcticum Odisseu

Oberta la convocatòria d’Ajuts al Pràcticum Odisseu, que en aquesta segona edició oferirà fins a 42 ofertes de pràctiques universitàries remunerades en empreses radicades en municipis del món rural. La durada de les pràctiques serà d’un mínim de 300 hores, que es realitzaran en el transcurs del curs acadèmic.

Els estudiants universitaris podran inscriure la seva candidatura fins el proper 1 de juny al web www.odisseujove.cat

El programa  Odisseu té per objectiu incentivar i facilitar el retorn i la inserció laboral de les persones joves a les zones rurals. Aquest programa està impulsat per la Direcció General de Desenvolupament Rural i la Direcció General de Joventut, a partir d’una iniciativa conjunta de la Fundació del Món Rural i de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya, amb la col·laboració dels Grups d’Acció Local Leader de Catalunya i la xarxa de professionals de joventut.

Adjunt trobareu la convocatòria dels Ajuts al Pràcticum Odisseu.