Curs "Formació en perspectiva intercultural des de les polítiques de joventut"

L’Agència Catalana de la Joventut ofereix una formació en interculturalitat destinada a tècnics i tècniques de joventut amb l’objectiu de treballar com incorporar la perspectiva intercultural en la planificació de les polítiques locals de joventut i en la intervenció directa amb les persones joves.

La primera sessió serà el dijous 11 de maig i les sessions següents seran el 25 de maig i els dies 8 i 22 de juny, amb un total de 16 hores. La formació donarà accés a rebre assessorament per desenvolupar projectes interculturals en el territori. Un cop finalitzada la formació, les coordinacions territorials de joventut gestionaran les demandes que hi hagi.

La formació es complementarà amb una jornada d’intercanvi d’experiències de projectes interculturals el 4 de juliol. En aquest acte participaran els ens locals que van realitzar la formació d’interculturalitat l’any passat i que, a partir d’aquest curs, han desenvolupat projectes en l’àmbit de la interculturalitat.

+ informació i inscripcions

1
Etiquetes:
formació