47 tallers programats per a la difusió de la metodologia fem tec!

Aquest mes de setembre iniciarem la realització dels tallers fem tec! sol·licitats per 45 ens locals en el marc del Catàleg de serveis 2017.

Fem tec! té per objectiu principal promoure l’emprenedoria com actitud vital entre joves i adolescents, partint del reconeixement de l’educació no formal com a instrument per a la transmissió de conceptes, valors i capacitació dels i les joves, i de la importància del joc com a element rellevant en la socialització i la inclusió. El projecte proposa la utilització d'uns materials i metodologia dissenyats per realitzar un itinerari d'empoderament individual i grupal de la gent jove, de manera que la utilització d'aquests materials sigui el màxim d’adaptable possible a les necessitats de cada grup i referent, bé sigui a l'institut o al SLJ.

En aquest quart curs de funcionament del projecte, l’accés als materials es realitza a través d‘una comunitat virtual constituïda per prop de 250 professionals de joventut, benestar social, ocupació i educació. Dues d’elles, la Marta Avilés, de l’Oficina Jove del Bages i la Cesca Nogales, de l’Institut Matadepera, presenten en un minut la seva experiència de participació en el projecte:

La sol·licitud d’aquest recurs es pot realitzar fins el 30 de setembre a través del Catàleg de Serveis.

1
Grups de treball:
fem tec!