Concurs TQB "Te Quiero Bien"

Ja està en marxa la sisena edició del Concurs TQB d'iniciatives de sensibilització contra la violència vers les dones, realitzat en el marc de la campanya per commemorar el 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència de gènere. És un concurs organitzat per la Regidoria de Polítiques d'Igualtat en el qual és pretén sensibilitzar a la població sobre aquesta problemàtica tant greu que afecta a les dones de la nostra societat i d'arreu del món.

Està adreçat a joves d'entre 15 a 30 anys, els quals podran enviar les seves propostes sobre la violència masclista de l'1 de al 20 de novembre a la pàgina www.facebook.com/tequierobien o bé al correu infodonaciod@sant-adria.net.

S'adjudicarà dos premis, un individual i un altre grupal valorats en 150 euros cadascun, i un distintiu a la proposta més votada de facebook.
Per veure les bases del concurs i demanar més informació, podeu consultar les bases [accés al document en pdf]

1
Etiquetes:
premis concursos