A partir d'ara els materials fem tec! els trobareu a la xarxa

A partir d'ara els materials fem tec! els trobareu a la nova web: https://www.diba.cat/web/fem-tec
És d'accés universal i no cal loguejar-se per descarregar els documents.

S'han actualitzat tots els documents incorporant les observacions de millora que ens heu fet arribar. A més, a les fitxes dels tallers hem eliminat algunes de les activitats, altres han esta modificades i millorades i n'hem afegit de noves. Les projeccions de suport també s'han adaptat a aquests canvis. Per garantir que utilitzeu la darrera versió, us recomanem que utilitzeu el material directament de la web.

En aquest moment hi ha 3 guies publicades: Em reconec! (guia 1), El meu cervell (guia 2) i De totes totes!!! (guia 9).

En breu publicarem els materials de la guia 10 per a la promoció d'hàbits saludables, #socsaludable. Per aquest mateix canal us informarem de la seva publicació. Les guies 3 a 8 les anirem actualitzant i publicant durant el curs acadèmic 2018-2019.

Actualment només s'ofereix la versio en català, no obstant, dins del projecte IMPACT es preveu realitzar la traducció d'aquests materials a l'anglès i castellà.

1
Grups de treball:
fem tec!