Grup de treball : Suport integral als equipaments juvenils municipals

El dimecres 11 d’abril va tenir lloc la primera sessió d’aquest nou grup de treball, impulsat per l’OPJ.

L’objectiu d’aquest grup és la identificació i relació de les necessitats dels ens locals en matèria d’equipaments juvenils. El resultat serà un llistat de necessitats, agrupades i prioritzades, i acordades a través de consens del grup del treball.

El grup de treball està format per personal tècnic de joventut d’ Abrera, Alella, Olesa de Montserrat, Ripollet, Sant Joan de Vilatorrada, Torelló, Sant Quirze del Vallès, Sant Vicenç dels Horts, Barberà del Vallès, Sant Fruitós de Bages, Sant Julià de Vilatorta, Terrassa, Consell Comarcal del Penedès i Consell Comarcal d’Anoia conjuntament amb dos experts en equipaments juvenils, el Servei de Planificació i Avaluació (SPA) de la Diputació de Barcelona, així com, personal tècnic de l’Oficina del Pla Jove.

El mes de maig està previst celebrar una segona reunió per tal de validar les propostes i recomanacions que van de sorgir d’aquesta primera sessió.