Premi Europeu de la Joventut a Solucions Digitals amb impacte social

El Premi Europeu de la Joventut (EYA) reconeix els millors projectes digitals amb un for impacte social elaborats per emprenedors, grups d’estudiants, equips d’empresa... on almenys un dels membres fundadors i la majoria de l’equip tingui menys de 33 anys d’edat.

Enguany s’atorgaran guardons en 9 categories diferenciades: Foment de la salut, Aprenentatge intel·ligent, Connectar cultures, Planeta amigable, Ciutadania activa, Economia sostenible, Gestió de la vida, Innovació oberta i l’Europa del futur. El premi guardona fins a 3 projectes per categoria, però no més de 15 en total.

Els projectes guanyadors s’anunciaran al mes de setembre, i del 28 de novembre a l’1 de desembre tindrà lloc el Festival European Youth Award a Graz, Àustria.

Fins al 15 de juliol es pot presentar qualsevol projecte digital (aplicacions, jocs i produccions interactives per a mòbils, pàgines web, instal·lacions de quioscos, productes basats en sms, etc.).

+ informació