Joves de CFGS dinamitzen activitats fem tec!

El dijous 22 de novembre es va celebrar la 33a Trobada de delegats i delegades de secundària organitzada pel Consell Comarcal del Bages. Ubicada a Cal Gallifa de Sant Joan de Vilatorrada, hi van participar 287 nois i noies d’ESO i Batxillerat i una trentena de professors i professionals de joventut de la comarca. La trobada, amb el lema «La imatge que projectem a les xarxes», va ser dinamitzada pels estudiants de segon curs del Cicle formatiu de grau superior d’Animació sociocultural i turística de l’Institut Guillem Catà de Manresa. Mentre els delegats i delegades realitzaven tallers centrats en el concepte de «la hipersexualització», el professorat i professionals de joventut van participar en un taller de demostració de les activitats fem tec!

Per preparar el disseny i dinamització de les activitats, una vintena d’estudiants del Catà van participar en dos tallers fem tec! de les guies De totes totes!!! i #socsaludable. Com a resultat dels tallers, van realitzar una sèrie de videominuts sobre l’ús de les imatges a les xarxes que podeu veure aquí.

1
Etiquetes:
Fem Tec!