Crida per recollir projectes per la Plataforma de Bones Pràctiques en joventut de l'AcpPpJ

Obrim la convocatòria pel 2019 per recollir noves propostes i projectes interessants d’arreu de Catalunya i susceptibles de ser considerats com a bones pràctiques del treball amb joves.

Si coneixeu una activitat, proposta o projecte que considereu genial, interessant o que funciona la mar de bé des de fa aproximadament uns dos o tres anys, no ho dubteu i no us talleu, feu-nos-el saber abans de finals d’any.

La convocatòria s’adreça a tot tipus de professionals, entitats, administracions o empreses que treballen amb o per a joves. Podeu proposar-nos els vostres projectes o els d’altres que cregueu inspiradors per al sector. Presentar la proposta a la convocatòria no us portarà més de 5-10 minuts. 

Podeu trobar més informació del projecte aquí i el formulari per explicar el projecte aquí.

1
Etiquetes:
bones pràctiques
1
Grups de treball:
PENSA-Jove als instituts