European Youth Award - EYA – join the movement!

El Premi europeu de la joventut, finançat pel programa Europa amb els Ciutadans, reconeix els projectes digitals en favor dels objectius de l’Estratègia Europa 2020 o dels Objectius de desenvolupament sostenible que tinguin un impacte social i estiguin participats per joves de fins a 33 anys.

Aquest guardó vol posar en valor la capacitat de la joventut per crear solucions innovadores mitjançant la tecnologia mòbil i internet. Enguany el premi distingirà els millors projectes en les categories següents: foment de la salut, aprenentatge intel·ligent, connectar cultures, planet friendly, ciutadania activa, economia sostenible, gestió de la vida, innovació oberta i l’Europa del futur.

El distintiu reconeixerà un  màxim de tres iniciatives per a cadascuna de les temàtiques fins a reconèixer un total de 15 projectes.  El lliurament dels premis tindrà lloc a la ciutat austríaca de Graz del 27 al 30 de novembre.

El període per a presentar la candidatura s’inicia al mes de març i finalitza el 31 de juliol.

[+] European Youth Award