Finalitzats els Tallers de demostració d’ús dels materials fem tec! corresponents al Catàleg de serveis 2018

S’han dut a terme onze tallers adreçats a professionals. Sol·licitats a través del recurs Tallers d'emancipació del Catàleg de Serveis 2018, els tallers s’han realitzat a Esparreguera, Granollers, Lliçà d'Amunt, Mataró, Santa Maria d’Oló (Consell Comarcal del Moianès), Piera, Sant Fost de Campsentelles (Martorelles) i Sitges amb la participació de 58 professionals de joventut i 173 professors i professores d’Educació secundària.

Els tallers proposen un tast de les activitats fem tec! Es tracta de jocs i dinàmiques per, des de l’educació no formal, treballar conceptes com la igualtat de gènere, la promoció d’hàbits saludables, l’autoconeixement, el treball en equip i altres habilitats, valors i coneixements útils a nois i noies per construir la seva autonomia personal.

D’altra banda, dimarts es va realitzar al Consell Comarcal del Baix Llobregat el primer taller dels 22 tallers sol·licitats a través del Catàleg de serveis 2019. Amb la participació de sis tècniques de joventut. Hem experimentat amb el taller G1T2 - jo soc! i altres activitats per treballar l’autoconsciència i l’autoestima.

Durant el taller s’ha fet la presentació de l’eina online d’autoavaluació de competències emprenedores elaborada a través del projecte Erasmus+ IMPACT.

1
Etiquetes:
Fem Tec!