“Juventud y LGBTI+, abrazar la diversidad en la educación no formal y formal”


L'Agència Nacional Espanyola del programa Erasmus +: Joventut en acció i la Universitat Complutense de Madrid ET CONVIDA al seminari "Joventut i LGBTI +, abraçar la diversitat en l'educació no formal i formal". Es tracta d'una formació sobre diversitat sexual, familiar i d'identitat de gènere en contextos educatius no formals basat en la Guia "Abraça la diversitat: una responsabilitat educativa" i en un manual de formació de formadors i formadores que es publicarà properament.

La formació està finançada pel programa Erasmus + i es realitza en el marc de les ACTIVITATS NACIONALS de TCA de l'Agència Nacional Espanyola, vinculada als objectius de la Declaració de París de 17 de març del 2015.

El seminari té una durada de 16 hores i està dirigit a professional dels àmbits de l'educació no formal i formal i el treball amb joves. La llengua de treball serà l'espanyol.

Més informació http://erasmusplus.injuve.es/modules/news/news_0343.html
Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb tca@injuve.es

Formació finançada pel programa Erasmus+ (despeses de viatge, allotjament i manutenció).