Escola d'Estiu 2019 - edició 28a

Escola d'Estiu 2019 - edició 28a
Àrea d'Atenció a les Persones

La 28a edició de l’Escola d’Estiu d’enguany es presenta amb el lema “Coneixement i innovació social” i obrirà les seves portes del 8 al 12 de juliol. Constarà d’una conferència inaugural, dos actes centrals i 21 accions formatives, en format de seminari, taller o monogràfic, per ajudar a donar respostes des del món local a una realitat social diversa.

Específicament en l’àmbit de joventut s’ofereix el taller “Innovació Social des de l'educomunicació per a les persones joves”. Les sessions van dirigides a professionals de la joventut i a tots les i els professionals que treballin amb joves.

Dates i horaris:

  • 8 de juliol: d’11 a 14:30 hores
  • 10 de juliol: de 9:30 a 14 hores
  • 12 de juliol: de 9:30 a 13:30 hores

Ubicació: Espai Francesca Bonnemaison. Carrer de Sant Pere Més, Baix 7

Més informació i enllaç de preinscripció a aquest taller

  • Calendari, procés d'inscripció i matrícula de l’Escola d’Estiu  - accés web
  • Programa dels cursos – accés web
1
Etiquetes:
#formació