Recursos d’aquest mes: 12 d’agost, Dia Internacional de la Joventut

Ens sumem a «transformar l’educació» amb l’objectiu de promoure una educació més inclusiva i accessible a totes les persones joves.

Aquest any, el Dia Internacional de la Joventut posa l'accent en l'Objectiu número 4 de l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible: «garantir una educació de qualitat inclusiva i equitativa i promoure oportunitats d'aprenentatge al llarg de la vida per a tots».

Aquest dia reivindicarem l'educació com un factor clau pel desenvolupament i una eina fonamental per donar resposta a les oportunitats i desafiaments que comporten els nous i canviants contextos socials. Entenem que el desenvolupament d’una actitud emprenedora a través de l’educació beneficiarà a la tota la societat.

Amb l’objectiu d’oferir un suport als professionals que treballen amb joves, des de l’Oficina del Pla Jove proposem les activitats fem tec! per difondre, a través de l’educació no formal, l’emprenedoria com actitud vital.  

1
Etiquetes:
recursos