IX Jornada de la Taula de Salut Jove del Vallès Oriental, “Suïcidi i autolesions. Com treballar-ho”

La jornada se celebrarà el pròxim dimecres 6 de novembre durant el matí a l’espai la Troca de Roca Umbert Fàbrica de les Arts, a Granollers (c. Enric Prat de la Riba, 77 08401).

L’acte s’adreça a professionals de diferents àmbits (joventut, acció social, ensenyament, salut, etc.) que treballin amb i/o per a joves, amb la voluntat d’aportar eines i coneixement. Enguany abordarem el suïcidi, un tema caracteritzat pel tabú que l’envolta però que a l’hora és la principal causa de mort no natural entre joves a Catalunya.

La Jornada és gratuïta però cal fer inscripció prèvia (les places són limitades). Les inscripcions estaran obertes fins al dimecres 30 d’octubre i es poden realitzar a través del següent enllaç: https://forms.gle/VbFqJEQiUXCbYe5a7

PROGRAMA