XXI Fòrum d’Estudis sobre la Joventut 2019 “Polítiques de joventut 3.0” que tindrà lloc el 28 de novembre a Lleida

Aquest Fòrum es planteja com un laboratori per debatre les polítiques de joventut per a la pròxima dècada i se centrarà en les polítiques transgeneracionals com a alternativa a l’adultocentrisme. Per tot això, hem convidat el Sr. Klaudio Duarte, sociòleg de la Universitat de Xile i especialista en la temàtica, que inaugurarà el Fòrum amb la conferència “Adultocentrisme i polítiques de joventut”. A més, durant el matí també es presentarà un estat de la qüestió del Pla nacional de joventut de Catalunya. A la tarda es presentaran tres taules rodones sobre polítiques de joventut i noves trajectòries, polítiques de joventut i nous empoderaments i polítiques de joventut i noves creativitats.

El Fòrum és el punt de trobada dels i les professionals de joventut, equips de recerca, responsables polítics, membres d’entitats juvenils i, en general, de totes aquelles persones interessades en l’àmbit de la joventut.

Podeu consultar el programa de la jornada aquí.

Les inscripcions són gratuïtes i les podeu fer fins al 25 de novembre a través del formulari que trobareu a l’E-Joventut.

1
Etiquetes:
#formació