Jornada “Tecnologia al servei dels infants?"

 


Prohibir els mòbils a les escoles o introduir-los com a eines d’aprenentatge? Quines eines podem utilitzar i què comporta l’ús d’aquestes dins de l’educació? Com aconseguim que infants i joves facin un ús de qualitat de les noves tecnologies?

Esbrina-ho a la segona edició de la jornada de TIC's i Educació "Tecnologia al servei dels infants" el pròxim 30 de novembre. La Fundació Ferrer i Guàrdia Un espai de debat i formació sobre com influeixen les bretxes digitals al sistema educatiu i els reptes que suposen.

La sessió comptarà amb experts i expertes en noves tecnologies per reflexionar sobre la introducció de les tecnologies a l'aula i els tipus de formats que s'apliquen actualment. Us presentem alguns dels projectes realitzats pels experts i expertes convidats:

  • El caparazón: empresa consultora i de forma especialitzada en Social Media i innovació social i educativa. Directora: Dolors Reig.
  • Smart classroom: projecte que té com a objectiu co-dissenyar, implementar i avaluar l'organització i l'estructura (arquitectura interior i disseny) de models d'aula. Director: Guillermo Bautista.
  • Desconnect@: programa psicoeducatiu que té l'objectiu de què els joves aprenguin a fer un ús adequat del telèfon, mòbil, xarxes socials i videojocs. Director: Marc Masip.
  • Plataforma EDUTIC: portal que aglutina una sèrie d'unitats, serveis i recursos d'integració de les TIC en l'àmbit educatiu. Directora: Rosabel Roig.

L'activitat és gratuïta i oberta a tothom.
Inscripcionshttp://bit.ly/TICEducacio2019

La jornada està adreçada tant a famílies com a professionals del món de l’educació.
 

 Per més informació, contacteu a la seu de la

Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia 
al telèfon 93 601 16 44 o a fundacio@ferrerguardia.org
1
Etiquetes:
#formació