Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

Avui #25N us proposem recursos per contribuir a l’erradicació de la violència masclista. Des de l’Oficina del Pla Jove, ens impliquem en la lluita contra la violència envers les dones, oferint recursos i materials per treballar des de l’educació no formal.

D’una banda, en l’apartat de «Recursos mensuals pel treball amb joves», on es presenta un recull de vídeos, documents i recursos web per parlar amb joves de la prevenció de la violència masclista; d’altra banda, amb la guia de materials fem tec! “De totes totes” on es proposen una seixantena d’activitats per sensibilitzar sobre les actuals relacions de gènere a la societat. S’hi proposen jocs i dinàmiques per abordar principalment dues qüestions: la promoció de la igualtat de gènere entre els i les joves, així com la sensibilització i prevenció d’actituds masclistes entre la població jove. Educant i conscienciant entre tots i totes ho aconseguirem!