Tabú. Tu tries què t'hi jugues!

El Tabú pretén facilitar un espai dinamitzat per parlar de violències sexuals que tenim normalitzades i que vivim en la nostra quotidianitat. En concret parla del sexpreading, la cosificació i, els límits i el consentiment. Per a informació més detallada, podeu entrar aquí, on s'explica més concretament el contingut de les sessions i el funcionament de l'eina. 

A trets generals, l’eina TABÚ compta amb:

  • Tres cartells amb codis QR que plantegen tres situacions de violència que els i les joves afronten quotidianament. 
  • Tres itineraris virtuals que van associats a tres activitats grupals amb el seu posterior debat per treballar-hi: el sexpreading, els límits i el consentiment, i l'assetjament i la cosificació del cos de les dones.
  • Vídeos força curts i amens explicatius de cada qüestió treballada per acompanyar el debat o la reflexió final. Aquí un exemple. 
  • Formació prèvia obligatòria a les persones dinamitzadores de l'eina. Facilitada per l’entitat Candela, que és amb qui hem generat els continguts i el disseny de les activitats. És una formació que té un format grupal, d'unes 20-25 persones com a màxim, i que té una durada de 5h.
  • Valoració posterior a la dinamització a través d'un formulari.

 A continuació us deixem les dades de la formació prèvia obligatòria i l’enllaç d’inscripció, que estarà disponible fins a l’1 de desembre:

Àrea Metropolitana:

Data: 9 de desembre de 15:30h a 20:30h

Lloc: Agència Catalana de la Joventut (C. Calàbria, 147. Barcelona)

Inscripció: http://ejoventut.gencat.cat/ca/formularis/tabu-formacio-a-barcelona-per-a-professionals-de-joventut/index.html

Catalunya Central:

Data: 2 de desembre de 09:30h a 14:30h

Lloc: Sala de l’Oficina Jove del Bages (Espai Joan Amades) (C. Sant Blai, 14. Manresa)

Inscripció: http://ejoventut.gencat.cat/ca/formularis/tabu-formacio-a-manresa/index.html

1
Etiquetes:
#formació