Joventut, implicació i context polític. Una anàlisi de l’Enquesta de participació i política 2017

Nova publicació de l’Observatori CATALÀ DE LA JOVENTUT

Aquesta publicació, la número 37 de la col·lecció Estudis, analitza la relació entre joves i política, la influència del context en la participació juvenil i la diversitat i la desigualtat intrageneracional i intergeneracional en la participació, entre d’altres temes d’interès. Lluny dels discursos sobre l’apatia o la desafecció política de les persones joves, aquesta recerca posa de manifest l’interès de les persones joves per altres formes de participació política i de compromís social, més enllà de la política partidista i institucional.

L’estudi es basa en l’Enquesta de participació i política (EPP), un instrument per conèixer els canvis i les continuïtats en la participació de la ciutadania en els afers públics. L’EPP és fruit de la col·laboració entre l’Agència Catalana de la Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i la Direcció General de Participació Ciutadana i Processos Electorals del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència. La de 2017 és la tercera edició de l’EPP, després de les del 2006 i 2011.

Descarrega la publicació en pdf aquí

1
Etiquetes:
#formació