11 ens locals han rebut suport per al disseny i seguiment del Pla local de joventut

El passat 28 de febrer van finalitzar els suports del  recurs «Disseny de Plans Locals de Joventut» atorgats en el marc del Catàleg de Serveis 2019.

Amb aquest recurs s’ha realitzat l’acompanyament en l’elaboració del PLJ als ens locals de Cabrils, Canyelles, Castellgalí, Figaró-Montmany, Font-rubí, Gualba, Lliçà de Vall, Sant Salvador de Guardiola, Sant Cebrià de Vallalta i els Consells Comarcals del Maresme i del Bages. El recurs està configurat com una activitat formativa i d'acompanyament, apostant per la innovació amb l'objectiu d'empoderar els professionals i apropar els PLJ resultants a les realitats concretes de cada ens local. A l’edició d’enguany el recurs s’ha complementat amb una activitat de formació i acompanyament per estructurar i personalitzar una eina de seguiment dels plans locals de joventut dissenyats.