Oberta la preinscripció al Màster Interuniversitari en Joventut i Societat 2020-2021!!

El Màster Interuniversitari en Joventut i Societat, coordinat per la UdG i impartit per cinc universitats públiques més, és una formació superior oficial reconeguda per la Generalitat de Catalunya i el Govern espanyol que té com a objectiu presentar una oferta formativa especialitzada en l’àmbit de la recerca, la intervenció i les polítiques públiques en joventut.

Amb vocació interuniversitària (es recorren les sis universitats públiques catalanes) i interdisciplinària (es treballa la joventut des de diferents enfocaments) es pretén formar a estudiants amb titulació de grau, professionals, investigadors, investigadores i personal docent que treballa o aspira a treballar en aquest sector.

El proper curs iniciarà l’activitat acadèmica a l’octubre del 2020 i les classes presencials s’imparteixen els divendres a la tarda (16h a 21h) i els dissabtes al matí (9h a 14h). El curs s’acabarà el juliol del 2021, amb la presentació i defensa del treball final de màster. A la pàgina web del MIJS es pot accedir ja al calendari acadèmic previst per tot el curs 2020-2021.

La docència de les assignatures té lloc en diferents universitats, de manera que els estudiants hauran de cursar cada una de les assignatures a la universitat corresponent. El Màster està pensat com una itinerància per cada una de les sis universitats organitzadores: UdL (octubre), UdG (novembre), UAB (desembre), UB (gener), URV (febrer) i UPF (març). Per facilitar la mobilitat, es proporciona l’allotjament gratuït (dormir i esmorzar) en albergs de la Xarxa de la Generalitat de Catalunya, de manera que els estudiants s’hi poden allotjar durant els dies de sessions presencials, reduït el desplaçament a una mobilitat cada setmana.

Per ser admès a la titulació, cal passar uns tràmits previs i, per aquesta raó, és recomanable no esperar a fer la preinscripció. Pots consultar el pas a pas per poder realitzar la preinscripció.

Per qualsevol dubte o més informació us podeu adreçar a: masterjoventut@udg.edu o trucar al 972 41 83 20.

També podeu visitar el seu web o seguir els seus canals de Twitter, Instagram o el blog de Juvenópolis.