Informe sobre els principals resultats en el col·lectiu jove

Teniu disponible l'informe elaborat per l’Observatori Català de la Joventut (OCJ) a partir de les dades de l'Enquesta sobre l'impacte de la COVID-19 realitzada pel Centre d’Estudis d’Opinió (CEO) sobre la situació de la població jove en el context de la pandèmia actual.

L’enquesta se centra en la situació i l’opinió en relació amb la COVID-19 de la població amb ciutadania espanyola i resident a Catalunya de 16 anys i més. L'enquesta es va realitzar entre l’11 i el 15 d’abril. A partir de les dades difoses pel CEO, l'OCJ ha elaborat aquest informe sobre l’impacte de la pandèmia en la salut, l'economia, l’estat d’ànim i la dificultat del confinament, etc.

Les dades de l’informe reforcen la percepció creixent que la joventut està sent, i serà, el col·lectiu més afectat per l’impacte de la pandèmia. Tot i això, els resultats mostren una vivència diferent de la situació, dins la joventut, entre les persones joves de menys edat (de 16 a 24 anys) i les de més edat (de 25 a 34 anys).

Consulta l’informe en pdf.