Oberts els terminis finals de justificació dels ajuts econòmics en l’àmbit de joventut de l’any 2020

El passat 02/01/2021 va obrir-se, per aquells ens locals que no han justificat, el termini final de justificació del recurs econòmic “Finançament en l’àmbit de joventut”, que per un import total d’1 milió d’euros, va atorgar l’Oficina del Pla Jove en el marc del Catàleg de serveis 2020. Aquest termini finalitzarà el proper 31/03/2021.

Així mateix, l’any 2020, i en el marc del Pla de xoc impulsat per la Diputació de Barcelona per fer front a les conseqüències de la pandèmia, l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut va atorgar un fons de prestació extraordinari dotat amb 6 milions d’euros, per al “Finançament d’activitats educatives, esportives i juvenils”. Aquest fons també ha obert el termini final de justificació, que es tancarà el proper 30/04/2021.