​Reflexions entorn de les polítiques locals de joventut - Llibertat i convivència a l'espai públic

21 de maig de 2021, aula zoom

L’espai públic és un dels principals escenaris de socialització d’adolescents i joves, que l’ocupen amb la desimboltura que els caracteritza, a voltes entrant en conflicte amb els interessos d’altres col·lectius o grups d’edat. Arran de la situació de pandèmia, la seva presència a l’espai públic ha comportat una estigmatització del col·lectiu juvenil.

En aquesta sessió us proposem abordar, des de diferents punts de vista, la presència del jovent als carrers i places. Lluïsa Moret Sabidó, diputada presidenta de l’Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar i Alfredo Vega López, diputat president de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut inauguraran la sessió que inclourà la ponència «Joves i espai públic en temps de pandèmia», a càrrec de Carles Feixa, catedràtic d'antropologia social a la Universitat Pompeu Fabra. Seguirà la taula rodona «Protagonistes divergents en un escenari comú?».

Us convidem a la sessió, organitzada per l'Oficina del Pla Jove amb la col·laboració del Servei de Convivència, Diversitat i Participació Ciutadana, amb l'objectiu d'oferir un espai de reflexió sobre el paper de les polítiques de joventut en el moment actual. Esperem que sigui del vostre interès i poder comptar amb la vostra participació.

Podeu consultar més informació seguint aquest enllaç.