Apunts

Espai per compartir dubtes Catàleg de Serveis 2021

L’Oficina del Pla Jove ofereix quatre recursos amb termini de presentació de sol·licituds fins el 4 de març, i un ajut econòmic en format fons de prestació. Les sol·licituds ja es poden tramitar a través de la web del Portal PMT. 

El telèfon per  a resoldre dubtes i obtenir suport en la utilització del PMT és el 933 933 301. També oferim aquest espai per compartir aquells dubtes que us puguin sorgir (afegiu un comentari al post).

Els recursos que ofereix l'OPJ són:

OPJ: oferta activitats formatives amb termini d'inscripció obert

Formació 2021

1. Cursos adreçats a professionals dels ens locals (inscripció Gestforma)

Oferta d'activitats formatives en línia adreçada a professionals dels ens locals

  Activitats formatives en línia adreçades a professionals de joventut

Acció formativa i entitat organitzadora
Dates
Més informació

Tallers Adicción al Juego: la Prevención, su Diagnóstico y el Tratamiento

Recursos adreçats a joves, famílies i professionals de joventut en temps de postconfinament

Recursos per a PROFESSIONALS:

Webs de referència per als ens locals

Erasmus+: ofertes formatives adreçades a professionals de joventut i joves

Ofertes formatives adreçades a professionals de joventut del programa Erasmus+. 

Oberts els terminis finals de justificació dels ajuts econòmics en l’àmbit de joventut de l’any 2020

El passat 02/01/2021 va obrir-se, per aquells ens locals que no han justificat, el termini final de justificació del recurs econòmic “Finançament en l’àmbit de joventut”, que per un import total d’1 milió d’euros, va atorgar l’Oficina del Pla Jove en el marc del Catàleg de serveis 2020. Aquest termini finalitzarà el proper 31/03/2021.

CONVOCATORIA DE AYUDAS PARA LA FINANCIACIÓN DE ACTIVIDADES A DESARROLLAR POR LAS CORPORACIONES LOCALES EN MATERIA DE JUVENTUD DURANTE 2020-2021

En el marco de la colaboración entre el Instituto de la Juventud (INJUVE) y la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP), y tras la publicación del Real Decreto 1044/2020, de 24 de noviembre por el que se regula la concesión directa de una subvención a la FEMP para la financiación de actividades a desarrollar en materia de juventud en el ámbito local durante 2020-2021, me complace informarle de la publicación de la convocatoria de ayudas para actuaciones dirigidas a los y las jóvenes en el ámbito local que promuevan los Objetivos de Desarrollo Sostenible cuarto, quinto, décimo y

5

NOVES FORMACIONS OPJ EN LÍNIA!!!

Des de l'Oficina del Pla Jove, ja hem obert les inscripcions per a les noves accions formatives del primer trimestre. L'oferta formativa que hem dissenyat és la següent:

Bons desitjos pel 2021!

Apunt d’acabar un any diferent, tot encarant el nou any ple d’incertesa, la gent de l’OPJ us desitgem molts ànims i força pel 2021 amb l’energia positiva d’aquesta Nadala de Pol Gisé i Lildami.

>

Recursos per promocionar l'autonomia a les xarxes i el treball des de casa

Recursos i propostes per mantenir una activitat saludable, especialment en situació de confinament. També us poden resultar d’utilitat si voleu acompanyar als i les joves a organitzar-se per estudiar des de casa.