Taller: Les polítiques de joventut amb els joves

A partir dels anys ’90 les polítiques de joventut s’han obert a la participació, entenent-les no només com a polítiques adreçades als joves sinó també pensades pels joves, facilitant la intervenció activa dels joves en la definició de les polítiques que els afecten.
La participació hauria de ser, més que una eina, un dels objectius fonamentals de qualsevol política de joventut. A través de la participació activa dels joves en la política de joventut es contribueix a la seva integració en la comunitat i, d’altra banda, és un sistema de coneixement permanent de la realitat juvenil.

El taller es desenvoluparà de manera dinàmica combinant moments de presentació de continguts amb activitats dinàmiques d’intercanvi, debat, anàlisi de casos i visionat d’audiovisuals relacionats amb la participació dels joves.

Curs organitzat conjuntament amb l’Oficina de Participació Ciutadana. Àrea d'Atenció a les Persones. Gerència de Serveis d'Igualtat i Ciutadania.

Dades tècniques
Durada: 12 hores
Dies:  dijous 13, 20 i 27 d’octubre de 2011 de 10 a 14 hores
Lloc:  Pavelló Mestral. Recinte Maternitat. Travessera de les Corts, 131-159. 08028 Barcelona

Inscripcions: www.diba.cat/web/joventut/formacio

2
Etiquetes:
formació, participació
2
Categories:
formació, participació