Pau Gasol al VPK de la Fundació Marianao

LA GASOL FOUNDATION COL·LABORA AMB LA FUNDACIÓ MARIANAO PER PROMOURE 

HÀBITS SALUDABLES ENTRE ELS INFANTS I JOVES DE SANT BOI

Pau Gasol ha participat aquest cap de setmana als actes de cloenda del programa d’oci nocturn alternatiu VPK.

Dissabte passat, 28 de juny al vespre, s’ha celebrat l’acte de cloenda de les activitats d’oci nocturn alternatiu del programa VPK (Vente Pa’Ká) de la Fundació Marianao. L’acte, que va tenir lloc a la plaça de Mercè Rodoreda de Sant Boi, va començar a la tarda amb una mostra de dansa zumba i va seguir amb el lliurament de premis als guanyadors dels campionats i torneigs que s’han jugat entre els mesos de maig i juny: lliga de futbol, lliga de bàsquet, concurs de cuina, campionat de ping-pong, entre d’altres.

Pau Gasol, jugador santboià de la NBA i cofundador amb el seu germà Marc Gasol de la Gasol Foundation, va participar en aquest acte de cloenda fentel lliurament del primer i segon premi i l’MVP de la lliga de bàsquet. Durant l’acte, Pau Gasol va manifestar el seu compromís amb els infants i joves, destacant la importància de realitzar iniciatives com el programa VPK que promou un oci alternatiu i saludable entre els joves. També va assenyalar que “des de la Gasol Foundation volem contribuir a que els infants i adolescents creixin més sans. Per mi és una alegria especial emprendre aquest treball amb els infants i joves de Sant Boi a través de les activitats que hem programat per aquest estiu amb la Fundació Marianao”.

Per finalitzar l’acte, Gasol va donar el tret de sortida a l’activitat que tanca la fase d’activitats nocturnes d’VPK: la Nit Sobre Rodes, una activitat que celebra enguany la seva cinquena edició i que consisteix en un recorregut de 10 quilòmetres en bicicleta, patins o patinet pels racons més emblemàtics de la ciutat de Sant Boi.

Sinergies per l’educació, la salut i l’esport a Sant Boi

En les darreres setmanes, la Fundació Marianao i la Gasol Foundation han establit línies de col•laboració per treballar juntes per la salut, l’educació i l’esport amb els més joves de Sant Boi. És en aquest sentit que la Gasol Foundation, a més de participar a la cloenda d’VPK també col•laborarà en el casal d’estiu de l’entitat santboiana, treballant qüestions d’hàbits saludables amb els més de 150 infants i les seves famílies.

Gasol Foundation

Els germans Marc i Pau Gasol han posat en marxa recentment a Espanya la Gasol Foundation amb l’objectiu de promoure entre els nens i joves hàbits de vida saludable, principalment aquells relacionats amb una alimentació equilibrada i la pràctica d’exercici físic. Les primera acció de la Fundació tindrà lloc a Sant Boi, d’on són originaris Marc i Pau i on van viure fins que es van traslladar als Estats Units perquè Pau continués la seva carrera esportiva a la NBA.

La Gasol Foundation va ser creada als Estats Units el 2013, començant a operar a Espanya al 2014.

Nits alternatives

El programa VPK de la Fundació Marianao és una alternativa d’oci gestionada per joves i pensada per a joves que ofereix un programa d’activitats culturals i esportives gratuïtes 18 caps de setmana a l’any en horari de 22h a 3h de la matinada obrint les instal•lacions de la Fundació Marianao i altres equipaments públics de la ciutat, com escoles, instituts o poliesportius.

Reiki, teatre social, ioga, lligues de futbol i bàsquet, swing, taekwondo, salsa o cuina japonesa són algunes de les activitats de les més de 70 que VPK ha ofert els darrers 6 caps de setmana.
 Enguany, VPK tanca la vuitena edició i cada any reuneix més d’un miler de joves de Sant Boi i altres localitats veïnes d’entre 15 i 35 anys.