Crida a la participació per la campanya 'Youth information inspires you' de l’Agència Europea d’Assessorament i Informació Juvenil (ERYICA)

Fins el 18 d'abril teniu temps de participar en la campanya ‘Youth information inspires you’ que està pensada perquè hi participin joves i treballadors de l’àmbit de la informació juvenil. L'objectiu és que expliqueu a través d’una imatge, un vídeo, un text o un dibuix algun moment d’inspiració que us hagi arribat a través de la informació adreçada als joves.

Per participar-hi podeu publicar el vídeo, l’imatge o el text al Facebook amb l’etiqueta #eryica30 o bé enviar-ho a l’adreça info@eryica.org.

El proper 17 d’abril és el Dia Europeu de la Informació Juvenil i l’Agència Europea d’Assessorament i Informació Juvenil (ERYICA) coincidint amb aquest dia celebra també el seu 30è aniversari i per aquest motiu s'ha convocat la campanya. Tot el material que es reculli formarà part de l’activitat promocional del 30 aniversari d’ERYICA i es publicarà en la seva assemblea general el proper 21 d’abril a Hèlsinki. 

+ informació