Premis-EVS European Youth Card Awards 2016. Obert termini de participació per als joves

Aquest concurs de la European Youth Card Association (data límit 15 de maig) és una plataforma per als joves que vulguin compartir la seva experiència de voluntariat en el Servei de Voluntariat Europeu per què inspirin i animin a altres joves a realitzar el seu propi voluntariat.

El que s'ha de fer és filmar un vídeo curt sobre la pròpia experiència de SVE i penjar-lo a la pàgina web dels premis. Les autores o autors de les quatre històries que es considierin més inspiradores seran recompensades amb viatges de cap de setmana a Barcelona, Mèrida, Lisboa i Porto (Portugal) o Naxos (Grècia). 

La European Youth Card és un carnet que ofereix als joves europeus més de 60.000 descomptes i altres beneficis en viatges, cultura, allotjament, transport, esports, compres.... La targeta és vàlida en 36 països d'Europa. Per a més informació sobre la targeta de la joventut europea EVS, feu clic aquí.