I Concurs Hip-hop per la Pau per a joves d'entre 12 i 25 anys

L'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) convoca el I Concurs de Hip-hop per la Pau adreçat a estudiants d'ESO, FP i batxillerat i joves d'entre 12 i 25 anys que participin en una entitat juvenil, cultural o cívica catalana.

L'objectiu de fomentar la creativitat i donar visibilitat al compromís del joves en l'àmbit de la pau. 

El concurs té dues modalitats. En la primera, s'hi poden presentar estudiants d'educació secundària obligatòria, formació professional o batxillerat de Catalunya; en la segona modalitat, s'hi poden presentar nois i noies d'entre 12 i 25 anys vinculats a centres i entitats juvenils, cultural, cíviques o d'acció socioeducativa de Catalunya. En tots dos casos, caldrà presentar-se al concurs formant un grup d'un mínim de tres persones. 

Per participar-hi cal composar una peça de hip-hop amb versos de creació pròpia i fer una gravació en vídeo de la seva interpretació, d'un màxim de 4 minuts de durada. La lletra de les cançons ha d'estar relacionada amb la celebració de les diferències; la convivència en els espais urbans o escolars; la crítica de la violència; la denúncia de violacions de drets humans; la solidaritat amb persones atrapades o que fugen de conflictes armats; o el paper dels joves en la construcció de pau.

El termini per presentar els vídeos finalitzarà el dilluns 28 de novembre de 2016.

Per a més informació:

Bases del concurs

Formulari d'inscripció

1
Etiquetes:
premis concursos