Jornades de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut 2016

Aquest 2016 (entre el setembre i el novembre) les ciutats que acolliran les 'Jornades de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut' seran Tortosa, Olot, Balaguer i Manresa. L'objectiu és crear espais de relació entre professionals i poder discutir sobre aquells temes que preocupen i són d’interès pel sector a través de l’exemple pràctic i tècnic, amb la presentació de les noves bones pràctiques introduïdes enguany a la plataforma. Aquestes jornades són d'interès per a dinamitzadors/es, informadors/es, tècnics i tècniques i altres professionals que treballin amb joves o estiguin interessats en l’àmbit de la joventut.

El projecte i plataforma de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut és una iniciativa de l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut amb el suport de la Direcció General de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Dates, espais i temes de les Jornades

Polítiques de joventut; polítiques de risc
Tortosa: 27 de setembre, 11:00h. Centre Cívic de Ferreries

El treball emocional amb els joves
Olot: 4 d’octubre, 11:00h. Oficina Jove de la Garrotxa 

Es pot fer política de joventut sense fer cultura?
Manresa: 25 d’octubre, 11:00h. Oficina Jove del Bagès

Com es fa treball comunitari en Joventut?
Balaguer: 8 de novembre, 11:00h. Consell Comarcal de la Noguera 

+informació

1
Etiquetes:
bones pràctiques