Notícies

Programa Delegats i Delegades 3D

Us fem arribar la informació del programa Delegats i Delegades 3D impulsat per la Direcció General de Joventut i l'Agència Catalana de la Joventut, pel curs 2022-2023 i destinat als centres educatius de secundària.

Jornada "Equipaments 2030: responsables i educadors"

El proper dia 4 d'octubre ales 9:30 hores tindrà lloc la jornada de presentació del projecte "Equipaments 2030: responsables i educadors" al Paranimf del recinte de l'Escola Industrial. És un projecte transformador que impulsa l'Àrea d'Educació, Esports i Joventut amb l'objectiu que els ajuntaments puguin fer dels seus espais educatius, esportius i de joventut, instal·lacions inclusives, igualitàries, sostenibles i en les que les persones usuàries siguin partícips de les seves iniciatives.

Preinscripció oberta al Màster Interuniversitari en Joventut i Societat (MIJS)

Fins el 21 de setembre hi ha oberta la preinscripció al Màster Interuniversitari en Joventut i Societat (MIJS)

A la web del MIJS hi ha tota la informació necessària, però et desglossem els apartats més interessants:

1

Erasmus+: ofertes formatives adreçades a professionals de joventut i joves

Per sol·licitar plaça és necessari enviar una còpia de la sol·licitud a la Direcció General de Joventut (ggarcia@gencat.cat o rclosas@gencat.cat) i una altra a la Secretaria Administrativa de l’ANE (tca@injuve.es).

Resultats de l'enquesta sobre necessitats formatives

Gràcies per participar!

Des de l’Oficina del Pla Jove recollim les vostres propostes per tal de millorar les properes ofertes formatives adaptant-nos a les vostres necessitats.

Aquí us deixem un resum dels resultats:

  • El 56% ja coneixíeu l’oferta formativa de l’OPJ

Us necessitem per a aquesta enquesta!

Us necessitem per dissenyar els cursos del 2023, engresqueu-vos! 

Ens podeu donar feedback en aquest enllaç: 

https://forms.gle/KoRcumVfouCxo9EZ9

(Re)coneixem-nos 2022: Espais per a les jove

L’Associació de Casals de Joves de Catalunya i l’Associació Catalana de Professionals de Joventut organitzem la tercera edició de la jornada REconeixem-nos, que després d'haver-la hagut de posposar ja té nova data! Serà el DIJOUS 2 DE JUNY DE 2022 al Centre Cívic Pati Llimona i enguany girarà entorn als Espais per a les joves!

Acord parcial del conveni col·lectiu del sector del lleure educatiu i sociocultural de Catalunya per a l'any 2022, 2023 i 2024

La setmana passada patronals i sindicats van arribar a un acord per actualitzar les taules salarials del conveni del lleure educatiu i sociocultural de Catalunya. Es va acordar un creixement d'un 7% distribuit entre 2022, 2023 i 2024.

Si ets ens local i esteu en procés de licitació d'algun concurs per a gestionar serveis socioculturals heu de tenir en compte, a l'hora de calcular la dotació pressupostària, els nous salaris. 

1

13è Premi Literari Miquel Arimany

Un any més arriba el Premi Literari de Narrativa Miquel Arimany.

La dotació del premi continua sent de 1200 euros.

L’acte d’entraga del premi tindrà lloc el dia 1 d’octubre a la sala polivalent, durant els actes de la Festa Major de les Masies de Roda.

En aquest enllaç hi trobareu més informació del Premi:

https://www.lesmasiesderoda.cat/el-municipi/premi-literari-miquel-arimany/2022-narrativa.html