Notícies

Subvenció per la contractació de persones joves aturades 2023 - NextGenerationEU

Subvencions "Primera Experiència Professional en les administracions públiques de contractació de persones joves aturades 2023"

L'objectiu d'aquest programa és que aquestes persones adquireixin, mitjançant un contracte de treball a l'empara dels serveis prestats per les administracions públiques, les primeres experiències en la feina, com també competències i habilitats socials i professionals —empatia, creativitat, dots de lideratge, capacitat d'adaptació, entre d'altres—.

Curs d'Acompanyament vivencial en les activitats d'estiu

T'interessa liderar activitats d’estiu amb joves?

Vols un tastet sobre l’acompanyament vivencial, la perspectiva de gènere i sobre com incorporar una mirada interseccional a les teves propostes d’estiu?

Doncs en aquest enllaç trobaràs més informació sobre aquest curs que farem els dies 1 i 8 de juny a Barcelona.

T'hi esperem!

Oberta la preinscripció al Màster Interuniversitari en Joventut i Societat per al curs 2023-2024

Ja està oberta la preinscripció al Màster Interuniversitari en Joventut i Societat pel curs 2023-2024. Si tens interès en el treball amb joves, la recerca en joventut o els estudis de joventut o de les polítiques de joventut, aquest és el teu màster. 

TABÚ. Tu tries què t'hi jugues! Dinamització de l'eina

Formació adreçada a professionals de joventut.

Dates i lloc
23 i 30 de maig de 10h a 14h. Centre Cívic Convent de Sant Agustí, C/ del Comerç, 36, 08003 Barcelona, Espanya

Inscripcions: http://www.tabu.cat/inscripcions

Més informació: http://tabu.cat/

1

MID Talent

Del 16 al 22 d'abril es farà una nova edició del MID Talent, un curs 100% gratuït d'acceleració de joves per fomentar l'emprenedoria i la inserció laboral a través de metodologies creatives.

El seu objectiu és captar l'interès de joves entre 16 i 29 anys amb esperit emprenedor que no estiguin treballant ni estudiant actualment i vulguin impulsar un projecte i/o millorar les seves capacitats per incorporar-se al mercat laboral.

Inscripcions

Fòrum «Transformacions»

Un espai per compartir coneixement, que comptarà amb experts multi-disciplinars, experiències locals i amb la participació de persones joves inspiradores de canvis: 

Programa Fòrum «Transformacions»

Tindrà lloc els dies 9 i 10 de març de 2023 i està organitzat per l'Àrea d'Educació, Esports i Joventut.  

NOVA FORMACIÓ! Design Thinking aplicat a la implicació dels i les joves

Us podeu inscriure a la nova formació en aquest enllaç

Jornada d'Adolescència i Joventut: Després de la pandèmia, què?

Ens plau convidar-vos a la "Jornada d'Adolescència i Joventut: Després de la pandèmia, què?", organitzada per la Unitat de Joventut de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.  

Reserveu-vos la data!

MID Talent - Curs gratuït

Vint joves, un repte, Design Thinking, inspiració, networking… Torna el #MIDTalent! 

Del 16 al 22 d'octubre, tindrà lloc una nova edició del programa d'acceleració per a joves que vol fomentar l'emprenedoria i la inserció laboral.
 

Ja està oberta la convocatòria de la 14a edició del programa MID Talent de la mà de Barcelona centre de Disseny.  

1

Torna la formació "EDUCOMUNICACIÓ PER A LA CIUTADANIA ACTIVA"

Torna, una edició més, EDUCOMUNICACIÓ PER A LA CIUTADANIA ACTIVA: un espai formatiu i d'intercanvi per a professionals interessats/des en àrees de l'educació, la comunicació, l'art comunitari i la transformació social.

És una formació teòrica-pràctica impulsada per l'Associació Cultural elParlante en col·laboració amb la Universitat Pompeu Fabra, on es treballarà l'educomunicació tant des de la pràctica acadèmica com d’aquelles es fan al terreny. 

HORARIS