Lleida 24 i 25 de novembre: XIX Fòrum d’Estudis sobre la Joventut “Joves emigrants: costos i oportunitats socials”

Els dies 24 i 25 de novembre, a Lleida, se celebrarà el XIX Fòrum d’Estudis sobre la Joventut “Joves emigrants: costos i oportunitats socials”.

El fòrum té un objectiu doble:

  • analitzar les diferents vessants de l’emigració: veure quin és el perfil dels qui han marxat i amb quines motivacions van fer-ho, en quines condicions es viuen les diferents experiències i quin valor aporta l’emigració a les persones joves en la seva trajectòria personal i professional
  • promoure una reflexió sobre els costos i les oportunitats que representa aquest fenomen per a la societat catalana i de quina manera les administracions públiques, les empreses i la societat civil poden actuar per facilitar l’experiència laboral internacional de les persones joves i, sobretot, per impulsar el retorn d’aquelles persones que així ho desitgin.

La inscripció és gratuïta. El termini finalitza el dia 21 de novembre.
Podeu consultar el programa complet en el document adjunt.
Enllaç a la web de les jornades.

Organitzat per la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya amb el suport de la Diputació de Lleida, la Universitat de Lleida i el Màster Interuniversitari en Joventut i Societat.