iLOOP 2 | Erasmus+ per a professionals que treballen amb joves

iLOOP 2 és una formació per a professionals de joventut que es farà del 28 de febrer al 5 de març de 2017 a Mollina, Málaga. L'objectiu és analitzar com incorporar l'aprenentatge en tot els projectes de treball amb joves: durant la preparació, el desenvolupament i l'avaluació.

El llenguatge de treball serà l'anglès. L'estada i el transport estan subvencionats per Erasmus +, trobareu més informació a l'enllaç de les inscricpions. 

Més informació i incripcions: SALTO-YOUTH [enllaç a la convocatòria]

Recordeu que si feu la sol·licitud per a participar en aquesta activitat és necessari enviar una còpia a la Secretaria Administrativa de l’ANE a l’adreça tca@injuve.es amb còpia als referents de la Direcció General de Joventut (ggarcia@gencat.cat; rclosas@gencat.cat) (Gemma Garcia o Ramon Closas)

Podeu consultar l'esborrany de programa en el document adjunt.