Cicle Connexions. Erasmus + Una oportunitat per emprendre

Cicle Connexions. Erasmus + Una oportunitat per emprendre
27 de gener de 2017 - Pati Manning (Barcelona)

En aquesta sessió del Cicle Connexions coneixerem les experiències dels i les joves integrants dels projectes Erasmus+ participats per l'OPJ i els Serveis de Joventut de Sant Cugat del Vallès, Matadepera i Manresa.

Posteriorment, es realitzaran diversos tallers simultanis que ens permetran conèixer millor Erasmus+, les oportunitats que ofereix i com participar-hi. Es tractarà de tallers pràctics on podrem aplicar estratègies útils per dissenyar projectes innovadors.  

Programa

09:15h      Recepció i inscripcions

09:30h      Presentació institucional. Josep Oriol Fernandez Saltor. Cap de l'Oficina del Pla Jove

09:40h      Mobilitat Erasmus+ , tota una experiència! a càrrec de joves participants en els programes ‘Jeunesse Sans Frontière’ (Lille, 2013), ‘Engagement et participation à la citoyenneté locale et européenne (Mulhouse, 2014) i fem tec! Europa (Manresa-Verona, 2015). Modera: Marta Montserrat Grau. Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i Associació Catalana de Professionals de Polítiques de Joventut.

11:00h      Pausa - cafè

11:25h      Eines per sol·licitar un projecte europeu (tallers simultanis – franja A)

12:40h      Pausa (canvi d’aules)

12:45h      Eines per sol·licitar un projecte europeu (tallers simultanis – franja B)

14:00h      Posada en comú dels tallers simultanis i fi de la jornada

La inscripció inclourà dos dels tallers següents:

Durada dels tallers: 1:15h

La inscripció a aquesta jornada es farà per una d'aquestes 2 vies (només cal utilitzar la que correspongui):

  1. el personal adscrit a les administracions locals (electes i professionals) han de fer la inscripció a través de Gestforma. [accés a Gestforma]
     
  2. la resta de persones interessades en assistir-hi (altres professionals que treballen amb joves, estudiosos de joventut i entitats juvenils no adscrits a una administració local) poden fer la inscripció a través d'un formulari - [accés al formulari d'inscripció]
2
Etiquetes:
jornades, formació