El fem tec! a la Facultat de Ciències de l'Educació de l'UAB!

Prop de dos-cents cinquanta alumnes han participat en diversos tallers per conèixer les activitats fem tec!

Durant el mes de març s’han realitzat cinc tallers per a explicar les activitats fem tec! a la Facultat de Pedagogia de la Universitat Autònoma de Barcelona. Prop de dos-cents cinquanta alumnes de Pedagogia i d’Educació Social han jugat i reflexionat sobre les característiques de les activitats fem tec! i la seva aplicabilitat en el que serà la seva futura pràctica professional

A partir de les activitats de les quatre guies publicades (Em reconec, El meu cervell, De totes totes!!! i #socsaludable), han practicat com poden ser els aprenentatges de competències per a la vida, les activitats que fomenten l'empoderament, jocs per promoure la igualtat de gènere i els hàbits saludables, de manera molt vivencial i des des de l'educació no formal.

Aquests joves també participaran al projecte IMPACT- Impact of entrepreneurship programs in young entrepreneurs’ skills acquisition (Impacte dels programes d’emprenedoria en l’adquisició de competències per part dels joves), responent a un test sobre tres competències emprenedores que s'ha desenvolupat amb el suport de l'ICE de l'UAB. Es tracta d’un test d’autoavaluació de la motivació, la iniciativa i el reconeixement d’oportunitats de l’entorn.