Necessitem professionals que treballen amb joves. Ens ajudes?

Es tracta de participar en una l’enquesta de qualitat del producte d’un projecte Erasmus+. Hem elaborat un test amb 55 ítems per a l’autoavaluació de la motivació, la iniciativa i el reconeixement d’oportunitats de l’entorn a través del projecte IMPACT - Impacte dels programes d’emprenedoria en l’adquisició de competències en joves.

Actualment ens trobem en la fase d’avaluació de la fiabilitat del test, on es preveu que més de 1.500 joves des d’ESO a universitat l’utilitzin. Ens interessa conèixer l’opinió dels i les professionals de joventut sobre el test i l’eina online. Per això demanem la vostra col·laboració contestant l’enquesta de qualitat. No caldrà que hi dediqueu més de 5 minuts!

INSTRUCCIONS:

  • Accedir a l’eina amb l’enllaç: https://impact.ahe.lodz.pl/
  • Seleccionar idioma català (clicant a la senyera de la part superior)
  • Clicar sobre la tecla «comencem!» i contestar les preguntes per poder avançar. T’agrairem que consultis els ajuts que ofereix l’eina: 4 vídeos, 11 vinyetes i 38 explicacions de text. Tots vídeos són de menys d’un minut.
  • Obtindràs els resultats online. Si introdueixes un correu electrònic rebràs els resultats. Aquest correu només s’utilitzarà temporalment i no s’emmagatzemarà.
  • Copiar el codi del test que apareix a la pantalla en acabar de completar els 55 ítems (també està a l’e-mail).
  • Al menú de l’esquerra seleccionar «Enquesta de qualitat»
  • Respondre l’enquesta de qualitat indicant el codi d’enquesta (1 pantalla).

Si us sembla útil el test i el voleu passar a un grup de joves, contacteu amb nosaltres per poder utilitzar les dades per a l’anàlisi de fiabilitat del test (M. Teresa Clotet – 93 402 22 22 ext 66833 - clotetmt@diba.cat)

Moltes gràcies pel teu temps!!!