VI Jornada de Foment de la Lectura al Prat JOVES I LECTURA

Públic al qual s'adreça: 
Professionals que estan interessats en el treball amb joves i la lectura
dilluns
31
09:00h
Març 2014
Data de finalització: dilluns, 31/03/2014 - 17:30

VI Jornada de Foment de la Lectura al Prat JOVES I LECTURA

La Jornada de Foment de la Lectura del Prat té com a objectiu reunir els agents que treballen en aquest àmbit per posar en comú les experiències personals, crear xarxa i donar eines per desenvolupar cada un dels àmbits de treball.

Hem volgut dedicar aquesta VI Jornada de foment de la Lectura a obrir una nova mirada cap al món juvenil, a treure estigmes i a reflexionar sobre els joves i sobre les institucions culturals, especialment les biblioteques; a explorar altres formes de lectura no convencionals i fer-ho també amb diferents creadors que han posat la lectura en el centre de la seva activitat.

D'altra banda, identificarem algunes experiències lectores adreçades a col·lectius joves, les compartirem i les analitzarem.

Comptarem amb les aportacions de persones i creadors que ens ajudaran a reflexionar sobre el tema: Manuel Delgado, Mireia Manresa, Daniel Cassany, Daniel López Valle, Laura Fernández, Jaron Rowan, Ingrid Guardiola, Lucía Lijtmaer, Emma Armengod, Joan Puig Malet, Alba Sabaté, Núria Silvestre, Pep Montes i Àlex Cosials.

Més informació: La inscripció és gratuïta i cal fer-la abans del 26 de març (Inscripcions aquí)

Podeu consultar el programa en el document adjunt.

1
Fitxers adjunts:
2
Etiquetes:
joves, lectura
1
Categories:
Tag #joventut