Selecció de joves pel debat sobre el desenvolupament en el marc dels EED

En el marc dels European Development Days (EDD), la Comissió Europea convida a joves d'entre 21 i 26 anys a parlar en panells d'alt nivell sobre desenvolupament. Els 12 finalistes d'aquesta convocatòria al Programa de Futurs Líders intervindran als EDD 2015, Brussel·les, 3 i 4 de juny.

Els EDD són el principal fòrum en l'àmbit de la cooperació al desenvolupament que pretén facilitar el partenariat i l'intercanvi entre la comunitat global que treballa aquest tema, des de líders polítics, actors del desenvolupament, sector privat i societat civil. Es tracta d'una iniciativa que vol generar idees per lluitar contra la pobresa i promoure un món més just i sostenible. El tema central de l'edició 2015 és ‘El nostre món, la nostra dignitat, el nostre futur'.

[+] Presentació de candidatures