(Re)coneixem-nos 2022: Espais per a les jove

L’Associació de Casals de Joves de Catalunya i l’Associació Catalana de Professionals de Joventut organitzem la tercera edició de la jornada REconeixem-nos, que després d'haver-la hagut de posposar ja té nova data! Serà el DIJOUS 2 DE JUNY DE 2022 al Centre Cívic Pati Llimona i enguany girarà entorn als Espais per a les joves!

Si ets professional de joventut, tècnica, regidora o et desperta interès un espai de trobada sota la temàtica "Espais per a les joves: l'accés i la gestió dels espais juvenils", aquesta jornada és per a tu!

La jornada (re)coneixem-nos s'enfoca a promoure el reconeixement de la tasca que fan les entitats juvenils, de lleure i els casals de joves. En aquesta edició comptarem amb ponències d'entitats juvenils amb diferents realitats. Serà una gran oportunitat per escoltar experiències diverses i per debatre durant un matí entorn a l'accés de les joves als espais, els diferents models de gestió i autogestió i com es vinculen amb el teixit juvenil dels barris i territoris.

INSCRIPCIONS I MÉS INFO!